30 одсто јефтиније услуге за кориснике Пензионерске картице

Директор Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање Реља Огњеновић и в.д. генералног директора компаније „Србија воз“ Иван Булајић данас су потписали споразум о сарадњи на пројекту Пензионерска картица.


Потписивањем овог споразума, корисници Пензионерске картице моћи ће да остваре 30 одсто попуста приликом коришћења услуга „Србија воза“.

  • Ово је за нас велики дан, јер смо дали значајно повољније услове за велики сегмент наших путника, онима о којима водимо највише рачуна, а то су пензионери. Овај попуст од 30 одсто, који ће моћи да искористе кроз свој програм Пензионерске картице, представља шансу да своје пензионерске дане проведу у обиласку наше прелепе земље и уживају у нашим возовима и услузи коју пружамо – рекао је Иван Булајић, в.д. директор „Србија воза“.

Реља Огњеновић, директор ПИО фонда је подсетио да је примена пензионерских картица почела 1. октобра и да се до сада за њу пријавило милион најстаријих грађана, али и позвао оне који то још нису учинили да то што пре ураде.

  • Предстоји још попуста и изненађења! Наставили смо да анимирамо и привредна друштва и јавна предузећа и захваљујем се свима који су препознали значај оваквих споразума. Ово је још један доказ колико држава брине о пензионерима – казао је Огњеновић.