Akcija “Kupi kartu i ostvari popust“ i “Vozom do Bara”

Posle višemesečne pauze, izazvane pandemijom virusa i vraćanja redovnim životnim aktivnostima, nastavlja se akcija “KUPI KARTU I OSTVARI POPUST“.

Pored mnogih gradova u Srbiji (Beograd, Vršac, Valjevo, Niš, Jagodina, Užice, Zlatibor, Šid, Sremska Mitrovica..), ove godine u saradnji sa kolegama iz Željezničkog prevoza Crne Gore i podršku turističke organizacije Bar, akciji su se priključili i mnogobrojni privrednici sa teritorije Crne Gore, sa tendencijom proširenja ponude u narednom periodu.

Uz kupljenu voznu kartu za unutrašnji saobraćaj, u roku od 24 sata, putnicima je omogućeno da ostvare popuste u određenim objektima, dok je putnicima međunarodnog voza za Bar i iz Bara, obezbeđen popust u trajanju od 10 dana.

Svakodnevno se povećava broj zainteresovanih za akciju “Kupi kartu i ostvari popust” i “Vozom do Bara”, a cilj “Srbija Voz” a.d. je da ova akcija bude zastupljena u svim gradovima kako teritorije republike Srbije tako i na teritoriji republike Crne Gore.

Putnicima, pored kupovine voznih karata uz primenu mnogobrojnih komercijalnih povlastica, želimo da približimo kvalitet savremenih vozova i ponudimo širok spektar benefita koje nudi putovanje vozom kao vid najpovoljnijeg prevoza.

Ovim putem pozivamo privrednike i Turističke organizacije Srbije i Crne Gore, da se priključe našim kampanjama, kako bi se putnici upoznali sa lepotama Srbije i Crne Gore.

Svi zainteresovani koji bi se pridružili akciji, mogu se obratiti Centru za marketing i medije putem mejla marketing@srbvoz.rs.