Акција “Купи карту и оствари попуст“ и “Возом до Бара”

После вишемесечне паузе, изазване пандемијом вируса и враћања редовним животним активностима, наставља се акција “КУПИ КАРТУ И ОСТВАРИ ПОПУСТ“.

Поред многих градова у Србији (Београд, Вршац, Ваљево, Ниш, Јагодина, Ужице, Златибор, Шид, Сремска Митровица..), ове године у сарадњи са колегама из Жељезничког превоза Црне Горе и подршку туристичке организације Бар, акцији су се прикључили и многобројни привредници са територије Црне Горе, са тенденцијом проширења понуде у наредном периоду.

Уз купљену возну карту за унутрашњи саобраћај, у року од 24 сата, путницима је омогућено да остваре попусте у одређеним објектима, док је путницима међународног воза за Бар и из Бара, обезбеђен попуст у трајању од 10 дана.

Свакодневно се повећава број заинтересованих за акцију “Купи карту и оствари попуст” и “Возом до Бара”, а циљ “Србија Воз” а.д. је да ова акција буде заступљена у свим градовима како територије републике Србије тако и на територији републике Црне Горе.

Путницима, поред куповине возних карата уз примену многобројних комерцијалних повластица, желимо да приближимо квалитет савремених возова и понудимо широк спектар бенефита које нуди путовање возом као вид најповољнијег превоза.

Овим путем позивамо привреднике и Туристичке организације Србије и Црне Горе, да се прикључе нашим кампањама, како би се путници упознали са лепотама Србије и Црне Горе.

Сви заинтересовани који би се придружили акцији, могу се обратити Центру за маркетинг и медије путем мејла marketing@srbvoz.rs.