Додатни поласци на релацији Вршац – Београд током Грожђебала!

Једна од најстаријих манифестација у нашој земљи – Дани бербе грожђа у Вршцу, познатија као “Грожђебал”, биће одржана од 14. до 17. септембра и тим поводом компанија „Србија воз“ увела је додатне поласке возова. Додатни поласци из Вршца за Београд уведени су 15, 16. и 17. септембра и то у 23.55 часова.

Један од најважнијих циљева компаније „Србија воз“ је да свим путницима омогући брзо, удобно и безбедно путовање. Са том идејом удружене су снаге са Туристичком организацијом Вршац како би се свим љубитељима грожђа и вина омогућило да уживају у „Грожђебалу“ и једном од најлепших карневала у нашој земљи, најбољим винима вршачког краја и концертима највећих музичких звезда, а потом се безбедно и брзо врате својим кућама.

Свим путницима који током викенда, 16. и 17. септембра, буду имали повратну карту и то са повратком за Београд у 23.55, омогућено је 30 одсто попуста за туристичку туру која се не пропушта – чувени вршачки „Пут вина“.  

Туристичка тура „Пут вина“ подразумева посету локалној винарији са дегустацијом најбољих вина и традиционалним мезетлуком. Уместо 1.500 динара, путнике са повратном картом ово туристичко и искуство које пружа ужитак за сва чула, коштаће 1.000 динара.

Карте се могу купити путем мобилне апликације или веб-сајта Србија воза, као и на свим благајнама и картоматима. Све информације о програму „Грожђебала“ потражите на веб-сајту ТО Вршац.

“Србија Воз” вам жели срећан пут и добар провод!