Dodatni polasci vozova povodom festivala Belgrade Beer Fest i Belgrade Music Week

Kako bi se publika što bezbednije vratila svojim kućama za vreme trajanja dva festivala koja će ovog leta obeležiti provod na Ušću, Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Srbija Voz odlučili su da udruže snage!

Specijalno za ovu priliku, pored aktuelnih polazaka po redu vožnje, biće uvedene i dodatne noćne linije na relacijama Novi Beograd – Novi Sad i Novi Beograd – Pančevo – Vršac tokom trajanja oba festivala.

Za vreme trajanja Belgrade Beer Festa (18-21. avgust), biće uvedeni sledeći dodatni polasci sa stanice Novi Beograd:

  • Petak, 19. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac;
  • Subota, 20. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac;
  • Nedelja, 21. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac;
  • Ponedeljak, 22. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac.

Za vreme trajanja Music Week Festivala (25-27. avgust), uvode se sledeći dodatni polasci sa stanice Novi Beograd:

  • Petak, 26. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac;
  • Subota, 27. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac;
  • Nedelja, 28. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac;

Vozovi na relaciji Novi Beograd – Novi Sad stajaće na stanicama Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška i Sremski Karlovci, a od Novog Beograda do Vršca na stanicama Beograd Centar, Karađorđev park, Vukov spomenik, Pančevački most, Pančevo glavna, Pančevo varoš, Vladimirovac, Alibunar i Banatski Karlovac.

Svim posetiocima iz navedenih mesta koji žele da na festival dođu vozom na raspolaganju je takođe veliki broj polazaka iz Novog Sada i Vršca u okviru redovnog putničkog saobraćaja.

Za festivalske polaske važe specijalne promotivne cene (Novi Beograd – Novi Sad 380,00 RSD i Novi Beograd – Vršac 409,00 RSD), a karte se već od danas mogu kupiti onlajn putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija voza (www.srbijavoz.rs).

Nacionalna kompanija za železnički prevoz putnika Srbija voz nastoji da vaše putovanje vozom učini što lepšim i komfornijim, kao i da obezbedi najbezbedniji, najpristupačniji i najkvalitetniji prevoz kako bi upravo vozovi bili vaš prvi izbor!