Додатни поласци возова поводом фестивала Belgrade Beer Fest и Belgrade Music Week

Како би се публика што безбедније вратила својим кућама за време трајања два фестивала која ће овог лета обележити провод на Ушћу, Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week и Србија Воз одлучили су да удруже снаге!

Специјално за ову прилику, поред актуелних полазака по реду вожње, биће уведене и додатне ноћне линије на релацијама Нови Београд – Нови Сад и Нови Београд – Панчево – Вршац током трајања оба фестивала.

За време трајања Belgrade Beer Festа (18-21. август), биће уведени следећи додатни поласци са станице Нови Београд:

  • Петак, 19. август: 2.30h полазак за Нови Сад, 2.30h полазак за Вршац;
  • Субота, 20. август: 3.30h полазак за Нови Сад, 3.50h полазак за Вршац;
  • Недеља, 21. август: 3.30h полазак за Нови Сад, 3.50h полазак за Вршац;
  • Понедељак, 22. август: 2.30h полазак за Нови Сад, 2.30h полазак за Вршац.

За време трајања Music Week Фестивала (25-27. август), уводе се следећи додатни поласци са станице Нови Београд:

  • Петак, 26. август: 2.30h полазак за Нови Сад, 2.30h полазак за Вршац;
  • Субота, 27. август: 2.30h полазак за Нови Сад, 2.30h полазак за Вршац;
  • Недеља, 28. август: 2.30h полазак за Нови Сад, 2.30h полазак за Вршац;

Возови на релацији Нови Београд – Нови Сад стајаће на станицама Батајница, Нова Пазова, Стара Пазова, Инђија, Бешка и Сремски Карловци, а од Новог Београда до Вршца на станицама Београд Центар, Карађорђев парк, Вуков споменик, Панчевачки мост, Панчево главна, Панчево варош, Владимировац, Алибунар и Банатски Карловац.

Свим посетиоцима из наведених места који желе да на фестивал дођу возом на располагању је такође велики број полазака из Новог Сада и Вршца у оквиру редовног путничког саобраћаја.

За фестивалске поласке важе специјалне промотивне цене (Нови Београд – Нови Сад 380,00 РСД и Нови Београд – Вршац 409,00 РСД), а карте се већ од данас могу купити онлајн путем мобилне апликације или веб сајта Србија воза (www.srbijavoz.rs).

Национална компанија за железнички превоз путника Србија воз настоји да ваше путовање возом учини што лепшим и комфорнијим, као и да обезбеди најбезбеднији, најприступачнији и најквалитетнији превоз како би управо возови били ваш први избор!