Додатни поласци возова поводом фестивала Belgrade Music Week

И ове године, Србијавоз и Belgrade Music Week заједно брину о безбедном доласку и повратку посетилаца фестивала!

Београд, 24. јун 2024.

Како би сваки фестивалски дан започео и завршио се безбрижно за посетиоце,  Србијавоз је обезбедио додатне поласке, којима је фестивалски простор на Ушћу приближио домовима својих путника!

Специјално током трајања фестивала, поред актуелних полазака по важећем реду вожње, Србијавоз ће увести и додатне ноћне поласке са станице Нови Београд ка Новом Саду и Вршцу и продужити линију која спаја Западну Србију са престоницом. У питању су следећи поласци:

  • За Нови Сад 29. и 30. јун и 1. јул: додатни полазак из станице Београд центар у 3.30, из станице Нови Београд у 3:34 (са доласком у Нови сад у 4:27), и заустављањем у станицама: Тошин бунар, Земун, Земун поље, Батајница, Нова Пазова, Стара Пазова, Инђија, Бешка, Сремски Карловци и Петроварадин.
  • За Вршац29. и 30. јун: додатни полазак из станице Земун у 2:00, из станице Нови Београд у 2:05 (са доласком у Вршац у 03:51). Планирана су надаље заустављања у станицама: Београд центар, Карађорђев парк, Вуков споменик, Панчевачки мост, Панчево главна, Панчево варош, Банатско Ново Село, Владимировац, Алибунар, Банатски Карловац, Николинци, Уљма и Влајковац.
  • Из Пријепоља – 28, 29. и 30. јун: ова линија је током трајања фестивала продужена до Новог Београда специјално за полазак из станице Пријепоље теретна у 11:45. Долазак у станицу Нови Београд је у 18:56.

Такође, посетиоцима фестивала из поменутих места, биће на располагању и редовни поласци, укупно више од 70 њих на поменутим релацијама, уколико буду желели да на наступе својих омиљених извођача дођу возом. Карте се већ од данас могу купити на путничким благајнама наше компаније или онлајн – путем мобилне апликације или интернет странице Србијавоза (www.srbijavoz.rs). За карте купљене онлајн одобрава се попуст од 5%. Воз је и даље најбезбеднији, најекономичнији и “најзеленији” вид превоза путника, а између Београда и Новог Сада и – најбржи!

Фестивал Belgrade Music Week одржава се од 28. до 30. јуна на Ушћу, а у свом шестом издању окупиће више од 25 извођача популарне музике из читавог региона. Судећи према интересовању обожавалаца, очекује се да ће овогодишње издање фестивала надмашити све претходне и поставити нове рекорде у индустрији забаве. Све улазнице су у продаји и доступне су путем бесплатне апликације eFinity, на сајту efinity.rs, на благајнама Београдске арене и Дома омладине Београда, Тржном центру Рајићева (I спрат) и на више од 1.000 Мојкиоск трафика широм Србије.