Novi red vožnje 2020/2021 počinje da važi od NEDELJE 13.12.2020. god.

„Srbija Voz“ a.d. obaveštava korisnike svojih usluga da će od nedelje 13.12.2020.god. početi primena novog Reda vožnje.

Novim Redom vožnje planirano je 322 polazaka vozova za prevoz putnika. Od ukupnog broja planiranih polazaka vozova, 14 vozova  je  u međunarodnom, 8 u  pograničnom saobraćaju, kao i 107 vozova iz sistema BG:VOZ.

U unutršnjem saobraćaju predviđeno je 193  polazaka regio i putničkih vozova.U ovaj broju nisu uključeni vozovi na relacijama Novi  Sad-Subotica-Novi Sad, Niš-Leskovac-Niš, Niš-Preševo-Niš, Niš-Prokuplje-Niš, Niš-Bela Palanka-Dimitrovgrad-Niš,  koji će saobraćati do početka infrastrukturnih radova na deonicama Novi Sad-Subotica,

Niš-Brestovac i Sićevo-Dimitrovgrad.

Novim Redom vožnje u saobraćaj se uvodi, kao nova ponuda,  vikend voz iz Beograd Centra za Užice u 05:52 časova, kao i iz Užica za Beograd  Centar u 12:55 časova.

U cilju sprečavanja širenja epidemije virusa Covid-19, od planiranih međunarodnih i pograničnih vozova, sa prelaskom na novi Red vožnje, trenutno će saobraćati samo večernji međunarodni voz za Bar, sa polaskom iz stanice Topčider u 21:10 časova i iz stanice Bar u 19:00 časova.

Još jednom apelujemo na putnike da budu odgovorni i da se pridržavaju svih propisanih mera zaštite.

Novi red vožnje 2020/2021 god. kao i sve komercijalne povlastice i posebne ponude u međunarodnom i unutrašnjem saobraćaju vozova za prevoz putnika, biće objavljeni  na sajtu „Srbija Voz“ a.d. srbijavoz.rs.

Kao i do sada „Srbija Voz“ a.d. će blagovremeno obaveštavati putnike o svim servisnim informacijama putem sajta i na drštvenim mrežama.