Нови ред вожње 2020/2021 почиње да важи од НЕДЕЉЕ 13.12.2020. год.

„Србија Воз“ а.д. обавештава кориснике својих услуга да ће од недеље 13.12.2020.год. почети примена новог Реда вожње.

Новим Редом вожње планирано је 322 полазака возова за превоз путника. Од укупног броја планираних полазака возова, 14 возова  је  у међународном, 8 у  пограничном саобраћају, као и 107 возова из система БГ:ВОЗ.

У унутршњем саобраћају предвиђено је 193  полазака регио и путничких возова.У овај броју нису укључени возови на релацијама Нови  Сад-Суботица-Нови Сад, Ниш-Лесковац-Ниш, Ниш-Прешево-Ниш, Ниш-Прокупље-Ниш, Ниш-Бела Паланка-Димитровград-Ниш,  који ће саобраћати до почетка инфраструктурних радова на деоницама Нови Сад-Суботица,

Ниш-Брестовац и Сићево-Димитровград.

Новим Редом вожње у саобраћај се уводи, као нова понуда,  викенд воз из Београд Центра за Ужице у 05:52 часова, као и из Ужица за Београд  Центар у 12:55 часова.

У циљу спречавања ширења епидемије вируса Цовид-19, од планираних међународних и пограничних возова, са преласком на нови Ред вожње, тренутно ће саобраћати само вечерњи међународни воз за Бар, са поласком из станице Топчидер у 21:10 часова и из станице Бар у 19:00 часова.

Још једном апелујемо на путнике да буду одговорни и да се придржавају свих прописаних мера заштите.

Нови ред вожње 2020/2021 год. као и све комерцијалне повластице и посебне понуде у међународном и унутрашњем саобраћају возова за превоз путника, биће објављени  на сајту „Србија Воз“ а.д. srbijavoz.rs.

Као и до сада „Србија Воз“ а.д. ће благовремено обавештавати путнике о свим сервисним информацијама путем сајта и на дрштвеним мрежама.