Obaveštenje

“Srbija Voz” a.d.  se izvinjava  putnicima za pretrpljene neprijatnosti nastale usled tehničkog kvara lokomotiva  tokom putovanja međunarodnim večernjim vozom za Crnu Goru , koji je 2. jula iz stanice Topčider za Bar pošao u 21.10 časova.

Takođe, obaveštavamo putnike da će, na osnovu priložene kupljene vozne karte, moći da izvrše povraćaj dela novčanih sredstava na putničkoj blagajni na kojoj je karta kupljenja u skladu sa odredbama Povelje za međunarodni putnički saobraćaj.

U cilju dalje uspešne saradnje sa našim korisnicima usluga, “Srbija Voz”a.d. će kao odgovorno društvo za prevoz putnika železnicom, uz vraćena novčana sredstva,  dodeliti i besplatnu Srb Plus legitimaciju putnicima ovog voza, na blagajni na kojoj je karta kupljena, pri čemu putnik treba da priloži i jednu fotografiju dimenzije 3×3,5 cm.

Sve dodatne informacije oko ostvarivanja prava na povraćaj sredstava za kupljene vozne karte, putnici mogu dobiti na telefon Centra za kontrolu prihoda broj 011/36-10-734 od 08 do 15 časova.