Opsta-Pretplata-Karata-Srbija-Voz-Putuj-Pametno-Zena-Gleda-Kartu

Opšta pretplatna karta

Opšta pretplatna karta

Opšta pretplatna karta za izabranu relaciju važi u svim vrstama vozova, za razred za koji se izdaje i neograničeni broj putovanja u roku važenja karte . Može se kupiti za ceo kalendarski mesec, polovinu kalendarskog meseca i za 7 kalendarskih dana. Opšta pretplatna karta se ispostavlja na osnovu kartice SRB PLUS ili RAIL PLUS i mora se pokazati osoblju voza uz kupljenu kartu. Mogu se kupiti na svakoj blagajni u okviru postojeće prodajne mreže Srbija Voza.

Primer: Relacija: Beograd Centar – Valjevo opšta pretplatna karta za 1 pravac, 2. razred iznosi:

– za 30 dana 4.503,00 dinara
– za 15 dana 2.252,00 dinara
– za 7 dana 1.126,00 dinara

Opšta pretplatna karta za đake

Opšta pretplatna karta za đake ili studente do 26 godina za izabranu relaciju važi u svim vrstama vozova, za razred za koji se izdaje i neograničen broj putovanja u roku važenja karte. Opšta pretplatna karta za đake ili studente do 26 godina može da se kupi za ceo kalendarski mesec, polovinu kalendarskog meseca i za 7 kalendarskih dana. Ispostavlja se na osnovu kartice SRB PLUS ili RAIL PLUS i mora se pokazati osoblju voza uz kupljenu kartu.

Primer: Relacija: Beograd Centar – Valjevo opšta pretplatna karta za za đake ili studente do 26 godina za 1 pravac, 2. razred iznosi:

– za 30 dana 3.377,00 dinara
– za 15 dana 1.689,00 dinara
– za 7 dana 845,00 dinara