ПОЧЕЛА ПРОДАЈА МЕСЕЧНИХ КАРАТА ЗА ВОЗОВЕ НА РЕЛАЦИЈИ СУБОТИЦА-СЕГЕДИН-СУБОТИЦА

Основ за куповину месечне карте је поседовање легитимације К-13 СРБ ПЛУС

Компанија „Србијавоз“ а.д. обавештава кориснике својих услуга да од данас, 4. децембра, почиње продаја месечних карата на путничким благајнама „Суботица“ и „Палић“ за возове који саобраћају на релацији Суботица-Сегедин-Суботица.

Цена месечне карте од станица „Суботица“ и „Палић“ до упутне станице на територији Мађарске износи 80 евра за одрасле и 50 евра за студенте и ђаке.

Цена месечне карте од станица „Хајдуково“, „Бачки Виногради“ и „Хоргош“ до упутне станице на територији Мађарске износи 65 евра за одрасле и 40 евра за студенте и ђаке.

Подсећамо путнике да се карте за међународни саобраћај не могу купити преко мобилне апликације, већ на благајнама и код кондуктера.

Ред вожње и стајалишта

На релацији Суботица – Хоргош – Сегедин/Szeged – Хоргош – Суботица, ће дневно саобраћати пет пари возова према следећем реду вожње: из Суботице ка Сегедину у 6.03, 7.37, 13.37, 16.37 и 19.37, а из Сегедина ка Суботици у 5.19, 8.58, 14.58, 17.58 и 21.43 часова. За потребе уласка  и изласка путника у Србији возови ће стајати у следећим службеним местима: Суботица јавна складишта, Палић, Хајдуково, Бачки Виногради и Хоргош, а на територи Мађарске: Röszke и Szentmihálytelek.