Понуде

Чекамо вас да се заједно запутимо на вашу омиљену дестинацију!
Путујте за Црну Гору по понуди City Star
Картица ,,SRB PLUS"
Попусти за наше најмађе
Interrail
Press
Општа претплата
Srbija Flexipass
Balkan Flexipass
Srbija Flexipass
Групна путовање

Посебне понуде

„Србијавоз” а.д. у оквиру пословно-туристичке понуде превоза путника, нуди ангажовање музејско-туристичких возова “Плавог воза”, “Романтике” и “Носталгије”.

Mališani se sa nama voze besplatno

У унутрашњем саобраћају, као и у саобраћају са Црном Гором, деца до навршене шесте године се превозе потпуно бесплатно уколико се за њих не захтева засебно место и уколико путују са особом која поседује возну карту. Деца узаста од 6 до 14 година, као и млађа деца за коју се захтева засебно место, возе се са картом на коју је одобрен попуст од 50% од редовне возне цене за одраслог путника у 1. или 2. разреду свих врста возова.

Kартица "SRB PLUS"

Возом кроз Србију - путујте, уживајте, упознајте нашу земљу и то по знатно повољнијим ценама! Како? Једноставно је. Све што вам је потребно је картица “SRB PLUS”.

Картица “SRB PLUS”, омогућава попуст од 30% на редовну возну цену за куповину возних карата у унутрашњем саобраћају. Картица је намењена свим категоријама путника (младима до 26 година и одраслим особама).

Interrail

Најповољнији начин да истражите Европу, користећи све погодности путовања возом, кроз 33 земље, уз једноставно коришћење САМО ЈЕДНЕ КАРТЕ.

Press

Припадници "седме силе" за нас имају посебно место и сјајне повољности приликом путовања. Једини услов је да сте члан савеза или удружења новинара.

Srbija Flexipass

Идеална комбинација: путујте Србијом, упознајте лепоте наше земље и остварите попусте!

Наши путници до 26 година старости, одрасли (од 26 до 60 година старости) и путници старији од 60 година са сталним боравком на подручју Републике Србије, имају право на куповину возне карте по понуди Srbija Flexipass (уз поседовање картице “SRB PLUS”), која омогућава да се у возовима “Србијавоз” а.д. путује 8 дана (по избору путника) у оквиру рока важења карте који износи месец дана.

Balkan Flexipass

Ако желите да упознате предивне земље у нашем региону (а и мало шире), онда је ова понуда баш за вас!

Balkan Flexipass је понуда за путовања на подручју железница земаља Југоисточне Европе.

Карта купљена по понуди Balkan Flexipass омогућава да се на пругама: Бугаске, Регио Калатори, Грчке, Турске, Македоније, Црне Горе, Федерације Босне и Херцеговине, Републике Српске и Србије, и на линијама бродске компаније ATICCA, путује 3, 5, 7, 10 или 15 дана (по избору путника) у оквиру рока важности карте који износи два месеца.

Бесплатне карте за путнике Ер Србије из Њујорка,Чикага и Тјенђина на релацији Београд – Нови Сад

„Србијавоз“ а.д. обавештава кориснике својих услуга да ће сви пристигли путници из Њујорка, Чикага и Тјенђина до 14. децембра 2024. године имати бесплатан превоз возом на релацији Београд – Нови Сад.

Путујте за Црну Гору по понуди CITY STAR

“Србијавоз”а.д. за путовање у Црну Гору и назад поред редовне понуде, омогућава и путовање по посебној понуди CITY STAR.

Возна карта по понуди CITY STAR издаје се путнику који путује са сапутником или са више путника (максимално 5 путника) и једним дететом по повлашћеној возној цени. Уколико са путником путују 2 детета старости од 6-14 година, исти се рачунају као један одрасли путник.

По понуди CITY STAR први одрасли путник плаћа редовну возну цену, док сваки наредни сапутник (највише четири) остварује повластицу у висини 20% од редовне возне цене одраслог путника. Дете од 6-14 година старости као сапутник, остварује повластицу у висини од 50% возне цене првог одраслог путника.

Возна карта важи један дан и може се издати за 1. и 2. разред.

Напомена: Враћање износа возне цене, по основу возне карте која је издата по понуди CITY STAR, није дозвољено, осим у случају „кривица железнице“.