Ponude

Čekamo vas da se zajedno zaputimo na vašu omiljenu destinaciju!
Uz kartu dobijate i popuste
Grupna putovanje
Popusti za naše najmađe
Kartica ,,SRB PLUS"
Press
Opšta pretplata
Railplus
Balkan Flexipass
Srbija Flexipass
Interrail

Posebne ponude

„Srbija Voz” a.d. u okviru poslovno-turističke ponude prevoza putnika, nudi angažovanje muzejsko-turističkih vozova “Plavog voza”, “Romantike” i “Nostalgije”.

Mališani se sa nama voze besplatno

Na prugama “Srbija Voz” a.d. u međunarodnom saobraćaju, kao i u saobraćaju sa Crnom Gorom, deca do navršene šeste godine se prevoze potpuno besplatno ukoliko se za njih ne zahteva posebno mesto i ukoliko putuju sa osobom koja poseduje voznu kartu. Deca uzasta od 6 do 14 godina voze se sa kartom na koju je odobren popust od 50%.

Na prugama Bugarske, Makedonije, Rumunije, Grčke, Turske, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, deca uzrasta do četiri godine prevoze se besplatno ukoliko se za njih ne zahteva posebno mesto (sedište ili postelja u kolima za spavanje i kolima sa ležajima) i ukoliko putuju sa osobom koja poseduje voznu kartu.

Za decu uzrasta od četiri do 12 godina, popust na kartu iznosi 50% u međunarodnom saobraćaju sa navedenim železnicama.

Kartica "SRB PLUS"

Vozom kroz Srbiju - putujte, uživajte, upoznajte našu zemlju i to po znatno povoljnijim cenama! Kako? Jednostavno je. Sve što vam je potrebno je kartica “SRB PLUS”.

Kartica “SRB PLUS”, omogućava popust od 30% na redovnu voznu cenu za kupovinu voznih karata u unutrašnjem saobraćaju. Kartica je namenjena svim kategorijama putnika (mladima do 26 godina, odraslim osobama i osobama starijim od 60 godina).

Press

Pripadnici "sedme sile" za nas imaju posebno mesto i sjajne povoljnosti prilikom putovanja. Jedini uslov je da ste član saveza ili udruženja novinara.

Srbija Flexipass

Idealna kombinacija: putujte Srbijom, upoznajte lepote naše zemlje i ostvarite popuste!

Naši putnici do 26 godina starosti, odrasli (od 26 do 60 godina starosti) i putnici stariji od 60 godina sa stalnim boravkom na području Republike Srbije, imaju pravo na kupovinu vozne karte po ponudi Srbija Flexipass (uz posedovanje kartice “SRB PLUS”), koja omogućava da se u vozovima “Srbija Voz” a.d. putuje 8 dana (po izboru putnika) u okviru roka važenja karte koji iznosi mesec dana.

Balkan Flexipass

Ako želite da upoznate predivne zemlje u našem regionu (a i malo šire), onda je ova ponuda baš za vas!

Balkan Flexipass je ponuda za putovanja na području železnica zemalja Jugoistočne Evrope.

Karta kupljena po ponudi Balkan Flexipass omogućava da se na prugama: Bugaske, Regio Calatori, Grčke, Turske, Makedonije, Crne Gore, Federacije Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Srbije, i na linijama brodske kompanije ATICCA, putuje 3, 5, 7, 10 ili 15 dana (po izboru putnika) u okviru roka važnosti karte koji iznosi dva meseca.

Interrail

Interrail karte počele su da se koriste pre čak 50 godina, a za tih pola veka ovu ponudu koristilo je čak deset miliona ljudi! Ako do sada niste, pravo je vreme da se zainteresujete za Interrail i počnete da koristite ovu pogodnost za putovanje Evropom.

Besplatne karte za putnike Er Srbije iz Njujorka na relaciji Beograd – Novi Sad

„Srbija Voz“ a.d. obaveštava korisnike svojih usluga da će svi pristigli putnici iz Njujorka do 10. decembra 2022. godine imati besplatan prevoz vozom na relaciji Beograd – Novi Sad.

Uz kartu dobijate i popuste

„Srbija Voz“ svim putnicima na našim linijama nudi sjajnu pogodnost! Uz voznu kartu, u roku od 24 časa, možete da ostvarite popust u određenim turističko-ugostiteljskim objektima i muzejima.

Akciju ,,Kupi kartu i ostvari popust“organizovali smo u saradnji sa turističkim organizacijama i privrednim subjektima u Beogradu, Vršcu, Jagodini, Valjevu, Nišu, Užicu i Zlatiboru.