Posebne usluge

“Srbija Voz” a.d. u okviru poslovno-turističke ponude prevoza putnika, nudi  angažovanje muzejsko-turističkih vozova “Plavog voza”,”Romantike” i “Nostalgije”.

Ekskluzivni Titov „Plavi voz“ i autentičan voz “Romantiku”, moguće je iznajmiti za sve vrste svečanosti, za poslovne i korporativne događaje, promocije, kao i za potrebe snimanja filmova, spotova, reklama, i sl.

Za ove svojevrsne muzeje na šinama, vlada veliko interesovanje domaćih i stranih turista, nostalgičara i ljubitelja železnice, kojima pružamo mogućnost da ih posete, razgledaju, fotografišu i ovekoveče jedinstvene istorijske artefakte. Cena karte za obilazak iznosi 300 dinara po osobi, za pojedinačne posete i 150 dinara po osobi, za grupne posete i posete dece, učenika i studenata.

Danas, možda i najatraktivniju turističku destinaciju u Srbiji,  unikatnu železnicu koju čini trasa čuvene “osmice”, svakako morate posetiti i obezbediti sebi mesto za nezaboravnu vožnju vozom „Nostalgija“.

Pored navedenih vozova, u okviru posebnih usluga, možete iznajmiti i ostala vozna sredstva Srbija Voza, kao što su: elektro-motorne garniture, dizel- motorne garniture, putnička kola i lokomotive iz redovnih sastava vozova.

Više o ovim vozovima i ponudama možete pogledati u nastavku, a za sve informacije u  vezi sa posebnim uslugama, kontaktirajte:

tel: +381 11 3616 811

prodaja@srbvoz.rs

ROMANTIKA

ROMANTIKA

NOSTALGIJA

NOSTALGIJA

PLAVI VOZ

PLAVI VOZ