Promotivna ,,Prolećna akcija“

„Srbija Voz“ a.d. obaveštava korisnike svojih usluga da, pored lepeze važećih komercijalnih povlastica za sve kategorije putnika, pokreće „Prolećnu akciju“.

U toku trajanja akcije, putnici stariji od 60 godina moći će da kupe legitimaciju SRB Plus  po promotivnoj ceni od 100 rsdu periodu od 19. do 25. aprila dok će  mladi do 26 godina   moći da kupe legitimaciju po istoj promotivnoj ceni ali  u periodu od 31. maja do 6. juna 2021. godine. Redovna cena za SRB Plus legitimacije za mlade do 26 godina i za starije od 60 godina je 400 rsd dok je za ostale putnike 800 rsd.

Legitimacija „SRB Plus“ važi godinu dana od dana izdavanja, za neograničen broj putovanja u unutrašnjem saobraćaju i na osnovu nje putnici ostvaruju popust od 30% na kupljenu voznu kartu.

U cilju približavanja većeg broja putnika savremenim vozovima, kao najpouzdanijem i najpovoljnijem vidu prevoza, „Srbija Voz“ a.d. pokreće i  promotivnu cenu vozne karte  2. razreda u pojedinim vozovima na relaciji Beograd Centar-Niš-Beograd Centar, u periodu od 23. do 30. aprila i od 24. do 30. maja 2021. godine.