„Србија воз“ недељом уводи дупле возове (синхроне) на линији Пријепоље-Београд

Због великог интересовања путника, компанија „Србија воз“ од следећег викенда уводи појачање састава воза број 2104 на релацији Пријепоље-Београд. Тако ће овај воз убудуће недељом, почев од 22. октобра, саобраћати у саставу две спојене гарнитуре.

С обзиром на то да се недељом на овој линији увек тражи карта више, одлучили смо да од наредног викенда уведемо синхроне, односно дупле возове, који ће саобраћати из Пријепоља ка Београду. Овај воз из станице „Пријепоље теретна“ полази у 11.50 часова, а из станице „Ужице“ у 15.20 сати. Долазак у станицу „Београд центар“ по реду вожње је у 19.04.

Најважнији приоритет компаније „Србија воз“ је задовољство наших путника, па пратећи ваше потребе излазимо у сусрет свим захтевима које смо у могућности да испунимо. Сигурни смо да ће и дупли воз који ће недељом превозити путнике из Пријепоља за Београд бити испуњен до последњег места.

Карте су за куповину доступне путем мобилне апликације или веб-сајта Србија Воза, где се можете правовремено и поуздано информисати и о реду вожње, као и на благајнама и картоматима.