Возом на ЕXIТ и ове године у било ком тренутку!

Уводе се специјални поласци на релацији Београд – Нови Сад!

Епицентар најбољег провода ове године биће у периоду од 10-14. јула на Петроварадинској тврђави – EXIT фестивал! И ове године EXIT и Србијавоз организовали су специјалне, додатне поласке који свим посетиоцима омогућавају да брзо и безбедно стигну у Нови Сад и врате се назад. Сви који планирају да на фестивалу буду током свих пет ноћи, али и они који у последњем тренутку одлуче да дођу не морају да брину о доласку јер je Петроварадинска тврђава са Београдом везана вожњом краћом од сат времена! 

EXIT и Србијавоз имају важну вест за посетиоце фестивала – и ове године уводе се посебне линије на релацији Београд – Нови Сад током фестивала! Окупите друштво, седите у воз и правац тврђава! Поред више од 50 редовних дневних полазака између два града који су путницима доступни између 5:30 и 23:00 сата, за време трајања фестивала, публици ће бити на располагању и специјални поласци, и то у следећим терминима:
● из станице Београд центар у 21.30, 22.00, 23.00, 00.10 и 01.00.
● из станице Нови Сад у: 01.30, 02.30, 03.30 и 04.30.
Поред тога, редовни вечерњи возови број 748, 750 и 751 користиће и станицу Петроварадин током трајања фестивала.

Ови возови ће стајати и на станицама: Сремски Карловци, Бешка, Инђија, Стара Пазова, Нова Пазова, Батајница, Земун Поље, Земун, Тошин Бунар и Нови Београд.

Сви возови ће наведену релацију прелазити за мање од сат времена. Карте за редовне и додатне линије доступне су за куповину путем мобилне апликације или веб сајта Србијавоза, као и на благајнама и картоматима.

EXIT и Србијавоз позивају све посетиоце да искористе прилику, да за долазак и одлазак са овогодишњег фестивала користе воз као превозно средство, јер је путовање безбедно и брзо, са најмањим неповољним утицајем на животну средину.